Cadeau inpak workshop en Cadeau inpak service

Saskia Leemans, cadeau inpakspecialist is gespecialiseerd in cadeau inpak workshops, inpak trainingen, inpak demonstraties en verzorgd een cadeau inpak service voor detailhandel, bedrijven, scholen, particulieren en verenigingen op locatie door heel Nederland en België.

Door middel van een cadeau inpak workshop, inpak training of cadeau inpak service is het heel eenvoudig om een goede indruk te maken met uw ingepakte cadeau, elk geschenk wordt bijzonder. Bij de cadeau inpak workshop/training/cursus leert u de fijne kneepjes van het inpakken van een cadeau voor elke feestelijke gelegenheid. De cadeau inpak workshops en trainingen zijn geschikt voor iedereen.

Bedrijf en detailhandel
Verras uw klanten met een mooi, verzorgd en professioneel ingepakt cadeau. Door het persoonlijk contact en een mooi ingepakt cadeau passend binnen de huisstijl van uw bedrijf zal u klanten winnen. U onderscheidt zich van de concurrent en u blinkt uit met deze extra service.

Exclusieve cadeau inpakcursus
Wilt u in 1 dag alle fijne kneepjes leren op inpak gebied? Deze cadeau inpak cursus wordt gegeven vanaf 6 personen op een bijzondere locatie die speciaal wordt afgehuurd.  Door het volgen van deze cursus zal u zelfvertrouwen uitstralen omdat u de inpaktechnieken beheerst. U kunt uw eigen personeel instrueren. U onderscheidt zich van de concurrent en dat zorgt voor klantenbinding.

Particulieren en verenigingen

Zoekt  u een gezellig, creatief en leerzaam uitje met vriendinnen of collega’s. Of wilt u zich specialiseren in het mooi en professioneel inpakken van een cadeau? Dan bent u hier aan het juiste adres.

School
Help u leerlingen op weg om ze voor te bereiden op hun examen, stage of baan in de detailhandel. Leer ze professioneel inpakken zodat ze zelfverzekerd aan de slag kunnen.

 

Cadeau inpak service

Cadeau Pakje in kunt u inhuren voor een cadeau inpak service in uw winkel (centrum) of bedrijf.

Ook uw (relatie/kerst) geschenken kunnen wij feestelijk voor u inpakken. Grotere aantallen zijn geen probleem.  Indien gewenst kan dit op eigen locatie. Alle benodigde materialen zijn in bezit.

Na jaren ervaring op de winkelvloer, bent u verzekerd dat uw cadeau naar wens wordt ingepakt. Kijk eens rond op de site en maak kennis met de mogelijkheden die Cadeau Pakje in te bieden heeft.


’t feest begint bij de verpakking

http://cadeaupakjein.nl/contactformulier/