Agenda

Logo-Cadeau-Pakje-In-Symbool

Op deze data wordt de cadeau inpak workshop I of II gegeven op mijn eigen locatie in Valkenswaard. Op locatie zijn materialen aanwezig, inclusief koffie/thee/water.

 

De kosten voor de cadeau inpakworkshop op locatie te Valkenswaard bedraagt 
€ 35,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief gebruik van alle materialen.

 

Online cadeau inpakworkshops

De tijd is veranderd! Met elkaar een workshop volgen in deze tijd is bijna niet meer te doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om toch een workshop te volgen. Inderdaad gewoon online en fijn vanuit je vertrouwde omgeving en in je eigen tempo.

 

Cadeau Pakje in heeft daarom 3 inpakfilmpjes opgenomen.

In elk filmpje worden er elke keer 4 items behandeld. Je kunt zelf kiezen welke je wil volgen. Of misschien wel allemaal. Een online cadeau inpakworkshop bedraagt € 14,95 (excl inpakmaterialen).

 

Privé inpakworkshop (alleen bedrijven)

Mocht er geen passende datum tussen staan en u bent alleen of met
meerdere personen. Er is altijd een privé inpakworkshop in te plannen op mijn locatie.  Neem contact op met saskia@cadeaupakjein.nl om een andere datum af te stemmen.

 

Workshop op locatie

Een workshop op eigen gekozen locatie is ook mogelijk vanaf 6 personen. Het starttarief bedraagt € 235,00 (exclusief reiskosten € 0,33 per gereden kilometer).

Neem voor meer informatie contact op met saskia@cadeaupakjein.nl

 

Agenda Workshops

Data voor workshop  Mooi ingepakt I

2021

Op dit moment zijn er online cadeau inpakworkshops te volgen. Er zijn 3 filmpjes beschikbaar die online te bestellen zijn. Elk filmpje bevat 4 items die worden behandeld: 

 

Neem een kijkje op:

 

Online workshop LIVE via Skype 

 

Via skype volg je de cadeau inpakworkshop vanaf je eigen plek achter je pc. Je krijgt de benodigde inpakmaterialen naar je huisadres gestuurd waarbij je toch alles bij de hand hebt om de workshop goed te volgen.

Datum: 22 april 2021 – 19h45

De kosten bedragen EUR 48,50 per persoon, prijs is inclusief materialen en verzendkosten.

 

Fysieke data volgen later dit jaar als de tijd het weer toe laat

 

 Data voor workshop Mooi ingepakt II:

2021

Op dit moment zijn er online cadeau inpakworkshops te volgen.

 

 

 

Neem een kijkje op:

 

Fysieke data volgen later dit jaar als de tijd het weer toe laat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De workshops I en II kunnen op 1 dag achter elkaar worden gevolgd, er zal voor een lunch worden gezorgd. De kosten voor beide workshops inclusief lunch, gebruik alle materialen en BTW bedraagt € 90,00 per persoon.

 

 

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›