Agenda

Logo-Cadeau-Pakje-In-Symbool

Op deze data wordt de cadeau inpak workshop I of II gegeven op mijn eigen locatie in Waalre. Op locatie zijn materialen aanwezig, inclusief koffie/thee/water.

 

De kosten voor de cadeau inpakworkshop op locatie te Waalre bedraagt € 30,25 per persoon.Dit bedrag is inclusief btw en gebruik van alle materialen.

 

Privé inpakworkshop (alleen bedrijven)

Mocht er geen passende datum tussen staan en u bent alleen of met
meerdere personen. Er is altijd een privé inpakworkshop in te plannen op mijn locatie.  Neem contact op met saskia@cadeaupakjein.nl om een andere datum af te stemmen.

 

Workshop op locatie

Een workshop op eigen gekozen locatie is ook mogelijk vanaf 6 personen. Het starttarief bedraagt € 210,00 (exclusief btw en reiskosten € 0,30 per gereden kilometer).

Neem voor meer informatie contact op met saskia@cadeaupakjein.nl

 

Agenda Workshops

Data voor workshop  Mooi ingepakt I:

 

Maandag 10 december 19:30 -21:30

 

 

2019

zaterdag 5 januari van 14:00 – 15:00 (nog 3 plaatsen beschikbaar)

zaterdag 23 februari van 10:30 – 12:30 (nog 5 plaatsen beschikbaar)

 

 

 

Data voor workshop Mooi ingepakt II:

 

 

 

 

2019

zaterdag 23 februari van 13:30 – 15.30 

 

 

 

De workshops I en II kunnen op 1 dag achter elkaar worden gevolgd, er zal voor een lunch worden gezorgd. De kosten voor beide workshops inclusief lunch, gebruik alle materialen en BTW bedraagt € 90,00 per persoon.

 

 

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›