Bedrijven, detailhandel en scholen

Logo-Cadeau-Pakje-In-Symbool

Met een smaakvol ingepakt cadeau geef je net dat beetje extra aandacht en service aan je klanten. Het persoonlijke contact en een prachtig verpakt geschenk kunnen een reden zijn voor klanten om nog eens bij je terug te komen. Cadeaus niet alleen mooi, maar ook snel en efficiënt inpakken, is vaak moeilijker dan gedacht. Natuurlijk wil je lange rijen bij de kassa zoveel mogelijk voorkomen.

 

Wij geven cadeau inpakworkshops op locatie door heel Nederland en België.

Bedrijven & Detailhandel

Onze workshops & trainingen bieden uitkomst. (Winkel)medewerkers leren er de kneepjes van het inpakvak. Cadeau Pakje In geeft workshops op locatie door heel Nederland en België. Onze trainingen nemen ongeveer 2 uur in beslag. Je leert hoe je verschillende (lastige) vormen mooi kunt inpakken. Neem vooral artikelen mee die moeilijk in te pakken zijn. We adviseren graag, zodat iedere deelnemer heel gericht kan oefenen.

 

Speciale wensen met betrekking tot huisstijl, branche of specifieke feestdagen nemen we in overleg ook graag mee. Tijdens de workshop geven we daarnaast de nodige tips & trucs voor efficiëntie op de winkel- of werkvloer. Ook leren deelnemers hoe ze makkelijk mooie decoraties kunnen maken van lint en papier om het ingepakte geschenk helemaal af te maken. 

 

 

Enkele referenties en samenwerkingen:

 

 

Na afloop van de inpakworkshop kunnen medewerkers ieder artikel snel transformeren in een professioneel ingepakt cadeau. Een cadeau dat jouw klant met veel plezier aan een ander schenkt. We verzorgen op aanvraag ook handige inpakhandleidingen voor in de winkel.

Ook privé inpakworkshops zijn in overleg te organiseren.

 

Nieuw is onze ééndaagse exclusieve inpakcursus. In deze intensieve cursus leer je allerlei inpaktechnieken en ga je aan de slag met bijzondere, zeer luxe materialen, papiersoorten en linten. De cursusdag neemt ongeveer 5 uur in beslag en vindt plaats op een speciale locatie. Je gaat naar huis met een goodiebag vol bijzondere inpakproducten. Én met het zelfvertrouwen dat je alle inpak- en decoratietechnieken die je geleerd hebt goed over kunt brengen aan je personeel of collega’s. Deze ééndaagse exclusieve inpakcursus kan plaatsvinden vanaf 10 personen.

 

                 

 

Scholen

Wil je je leerlingen helpen zich voor te bereiden op hun examen, stage of baan in de detailhandel? Cadeau Pakje In verzorgt workshops speciaal voor scholen en onderwijsinstellingen. We leren je studenten professioneel inpakken, zodat ze zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

 

Er is aandacht voor papier en plakbandverbruik en brengen verschillende inpaktechnieken in de praktijk. De inpaktraining wordt op basis van leervragen en wensen samengesteld, zodat het perfect aansluit bij de opleiding. Een standaardworkshop of verdiepende vervolgcursus is uiteraard ook mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Saskia.