Inpakservice

Logo-Cadeau-Pakje-In-Symbool

Met een smaakvol ingepakt cadeau geef je extra aandacht en extra service aan je klanten. Cadeaus snel en efficiënt inpakken, is echter nog niet zo makkelijk. Bovendien kan het voor lange rijen zorgen bij de kassa. Zeker tijdens drukke dagen kan het inpakken van cadeaus daarom een flinke uitdaging vormen. Heb je inpak-ondersteuning nodig voor je winkel of winkelcentrum? We helpen je graag!

Inpaktafel

Met onze cadeau-inpakservice ontzorgen we bedrijven en winkeliers tijdens drukke momenten. De inpaktafel van Cadeau Pakje In is bijvoorbeeld ideaal voor bijzondere koopavonden, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst, een Ladies Night of de opening van een nieuwe zaak.

 

De inpaktafel staat in uw winkel of winkelcentrum en ziet er altijd feestelijk uit. Mensen vinden het geweldig als hun net gekochte cadeau feestelijk wordt ingepakt. Dat maakt het geven des te leuker. Onze inpakservice is niet alleen een extra service voor je klanten, we zorgen er ook voor dat je medewerkers ontlast worden en kunnen doen waar ze goed in zijn; klanten adviseren.

 

Vooraf bespreken we welke kleur papier, linten en decoraties we gebruiken om de kadootjes in te pakken. Uiteraard houden we daarbij rekening met huisstijl, het seizoen of de feestelijke gelegenheid. Geen lange wachttijden meer bij de kassa en extra sfeer in de winkel!

 

Wil je meer weten over de inpaktafel? Neem dan vrijblijvend contact op met Saskia.

Professionele inpakdiensten

Grote hoeveelheden cadeaus inpakken, is een flinke klus! Wil je veel geschenken laten verpakken en heb je geen tijd of capaciteit om dit te zelf te verzorgen? Cadeau Pakje In neemt het je graag uit handen.

 

Wil je een aantal relatiegeschenken of kerstpakketten professioneel, uniform en feestelijk verpakken? Schakel ons in! De cadeauverpakking is volledig aan te passen aan jouw wensen. Na overleg maken we een advies op maat voor het gebruik van kleuren, linten, type papier en decoraties.

Het inpakken gebeurt zo uitbundig, feestelijk, stijlvol, strak of minimalistisch als je wil. Eventueel kunnen we de cadeaus ook verzendklaar maken. Dankzij onze jarenlange inpakervaring op de winkelvloer ben je altijd verzekerd van prachtige geschenken met een professionele uitstraling.

 

Wil je meer weten over onze inpakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Saskia.