Inpakworkshops & Trainingen

Logo-Cadeau-Pakje-In-Symbool

Verschijnt er ook een lach op jouw gezicht als je een prachtig ingepakt cadeau ontvangt? Cadeau Pakje In leert je inpakken als een professional! Tijdens onze trainingen leer je hoe je strak en efficiënt verpakt en hoe je lastigere (ronde) vormen mooi inpakt. Ook ga je aan de slag met het maken van speciale decoraties van lint.

 

Kortom; je leert de kunst van het inpakken voor iedere feestelijke gelegenheid! Onze cadeau inpakworkshops en cadeau-inpaktrainingen zijn geschikt voor iedereen, of je nu wel of geen inpakervaring hebt. De workshops ‘Mooi Verpakt 1’ en ‘Mooi Verpakt 2’ kun je na elkaar op één dag volgen.

Cadeau inpakworkshops en trainingen

Bedrijven & detailhandel

Verras je klanten met een feestelijk en professioneel ingepakt cadeau. Tijdens onze inpakworkshops leer je de kneepjes van het inpakvak. Winkelmedewerkers kunnen na afloop van de inpaktraining niet alleen professioneel en mooi inpakken, maar ook snel en efficiënt.

Ook privé cadeau inpakworkshops kunnen worden georganiseerd in overleg. 

Particulieren &

Verenigingen

Zoek je een gezellig, creatief en leerzaam uitje met vriendinnen of collega’s? Of wil je leren hoe je snel en feestelijk cadeaus inpakt voor verjaardagen of de feestmaand? Volg een inpakworkshop van Cadeau Pakje In!

Scholen

 

Cadeau Pakje In helpt leerlingen zich voor te bereiden op hun examen, stage of baan in de detailhandel. Tijdens onze inpakworkshops leren ze professioneel en efficiënt inpakken, zodat ze zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

Exclusieve inpakcursus

Nieuw is onze exclusieve eendaagse inpakcursus! Je leert in 5 uur tijd echt professioneel inpakken en werkt met de meest luxe materialen en papiersoorten. Je leert de leukste en mooiste inpaktechnieken.

Na afloop heb je alle vertrouwen in je eigen inpakkunsten, zodat je de geleerde technieken goed over kunt brengen aan je personeel of collega’s. Of natuurlijk zelf prachtige ingepakte cadeaus over de toonbank kunt laten gaan.

Deze inpakcursus/inpakworkshop wordt gehouden vanaf 10 personen.

Online Workshops

De tijd is veranderd! Een cadeau inpakworkshop volgen hoeft niet perse meer op locatie met elkaar. Het is ook mogelijk om deze online te volgen, fijn vanuit je vertrouwde omgeving, in je eigen tempo alleen of met meerdere personen.

Ik leer jullie alle inpaktechnieken online en de filmpjes kun je na aankoop keer op keer bekijken.

Cadeau Pakje in heeft daarom 3 inpakfilmpjes van workshops opgenomen. In elk filmpje worden er elke keer 4 items behandeld. Je kunt zelf kiezen welke je wil volgen. Of misschien wel allemaal. 

Meteen starten met de juiste inpakmaterialen? Bestel dan ook meteen de starters inpakset bestaande uit 2 rollen cadeaupapier, linten, dubbelzijdige tape en stickers. Deze is verkrijgbaar in de webshop – inpakmaterialen