Over Cadeau Pakje In

Creatief Inpakken

 

Leuk dat je meer over Cadeau Pakje In wil weten. Mijn naam is Saskia Leemans, inpakspecialist. Het verpakken van cadeaus is creatief, uitdagend, rustgevend en zeer dankbaar om te mogen doen. Met een klein gebaar kun je iemand immers echt verrassen! Zoals we allemaal weten; een cadeau krijgen is heel leuk, maar het geven ervan is nog veel leuker. Vooral als het mooi en feestelijk is ingepakt.

 

De fijne kneepjes van het inpakvak
Mijn persoonlijke inpakverhaal begint een flink aantal jaren geleden, toen ik bij een parfumerie in het hogere segment werkte. Service voor de klant stond daar hoog aangeschreven, en het feestelijk inpakken van cadeaus was een belangrijke service. Tijdens mijn werk in de parfumerie leerde ik de fijne kneepjes van het inpakvak. Ook ontdekte ik hoezeer klanten mooi verpakte geschenken waarderen, en dat mensen er bovendien graag voor terugkomen.

 

Iedereen kan mooi en snel leren inpakken
Het verbaast me dan ook dat ik nog steeds zo veel winkelpersoneel zie klungelen met inpakken. Zonde, want met de juiste tips en instructies krijgt iedereen deze vaardigheid onder de knie. Die inpakkunsten heeft Cadeau Pakje In volledig in de vingers. We helpen jou, je personeel of je studenten dan ook graag met creatieve inpakworkshops en -trainingen. Tijdens onze workshops werk je met verschillende inpaktechnieken en materialen. Je leert niet alleen strak en efficiënt inpakken, maar ook je geschenken stijlvol decoreren. Zo maak je ieder cadeau bijzonder!

 

Inpakworkshops & inpakservices
Cadeau Pakje In is gespecialiseerd in cadeau-inpaktrainingen en inpakworkshops voor bedrijven, detailhandel, scholen, verenigingen en particulieren. Daarnaast kun je ons inschakelen voor een cadeau-inpaktafel in je winkel, bedrijf of winkelcentrum. Heb je een grote hoeveelheid (relatie)geschenken of kerstpakketten om in te pakken? Onze inpakservice biedt uitkomst. Dankzij onze jarenlange inpakervaring weet je zeker dat jouw cadeaus volledig naar wens worden verpakt.

 

Meer weten over Cadeau Pakje In? Kijk eens rond op onze website en maak kennis met de mogelijkheden die we aanbieden. Heb je vragen over onze services? Neem dan direct vrijblijvend contact op met Saskia.

 

‘t Feest begint bij de verpakking!