Particulieren & Verenigingen

Logo-Cadeau-Pakje-In-Symbool

Zoek je een gezellig, creatief en leerzaam uitje met vriendinnen of collega’s? Of wil je leren hoe je snel en feestelijk cadeaus inpakt voor verjaardagen of de feestmaand? Volg dan een cadeau inpakworkshop van Cadeau Pakje In!

 

Tijdens onze trainingen leer je hoe je je cadeaus feestelijk en origineel verpakt en hoe je lastigere (ronde) vormen op een mooie manier verwerkt. Natuurlijk gaan we ook aan de slag met het maken van bijzondere decoraties. Kortom; je leert de kunst van het inpakken voor iedere feestelijke gelegenheid!

 

Cadeau Pakje In verzorgt basisworkshops en trainingen voor beginners en gevorderden. Ook geven we graag een inpakworkshop naar wens bij jou thuis of op een andere locatie in Nederland of België. Onze inpakworkshops en cadeau-inpaktrainingen zijn geschikt voor iedereen, of je nu wel of geen inpakervaring hebt. De inpakworkshops duren 2 uur. Deelname aan een workshop op onze workshoplocatie kost € 49,00 p.p. inclusief gebruik van alle materialen en BTW.

 

De workshops I en II kunnen op 1 dag achter elkaar worden gevolgd, er zal voor een lunch worden gezorgd. De kosten voor beide workshops inclusief lunch, gebruik alle materialen en goodiebag bedraagt € 125,00 per persoon.

 

Het is ook mogelijk om de workshop bij jou thuis of een andere gewenste locatie te boeken. De prijs daarvoor bedraagt € 49,00 p.p. inclusief materialen. Het minimale aantal deelnemers voor een workshop op locatie is 6 personen (het starttarief is € 294,00 incl BTW). De reiskosten bedragen € 0,33 per gereden kilometer. 

Cadeau inpakworkshops en trainingen

Mooi verpakt 1

In de basis inpakworkshop Mooi Verpakt 1 leer je stapsgewijs hoe je op een mooie, strakke en decoratieve manier cadeaus inpakt. We gaan aan de slag met het inpakken van eenvoudige (vierkante & rechthoekige) en lastigere (ronde) vormen. Ook leer je decoraties maken van lint en papier, zoals bloemen en molentjes. Naast de basistechniek leer je hoe je een wijnfles feestelijk inpakt en maken we een overhemdverpakking. Je gaat naar huis met al je ingepakte cadeaus en natuurlijk heel veel inspiratie!

Mooi verpakt 2

In Mooi Verpakt 2 – de inpakworkshop voor gevorderden – gaan we aan de slag met het maken van een klein cadeau tasje van papier en een cadeauzakje voor een wijnfles. Ook oefenen we met het feestelijk verpakken van een cadeaubon. Je kunt al je creativiteit kwijt bij het maken van luxe decoraties van papier, lint en tape. Denk daarbij aan prachtige waaiers en mooie strikken. Van folie en vloeipapier maak je grote en kleine pompons om je cadeaus mee te versieren.

Exclusieve Inpakcursus

Leer inpakken als een professional! Tijdens onze ééndaagse, exclusieve cadeau inpakcursus leer je allerlei inpaktechnieken en ga je aan de slag met bijzondere, zeer luxe materialen, papiersoorten en linten. De cursusdag neemt ongeveer 5 uur in beslag en vindt plaats op een speciale locatie. Je gaat naar huis met een goodiebag vol bijzondere inpakproducten. Én met het zelfvertrouwen dat je alle inpak- en decoratietechnieken die je geleerd hebt goed over kunt brengen aan iemand anders. Deze ééndaagse, exclusieve inpakcursus zal plaatsvinden vanaf 10 personen.

Online Cadeau inpakworkshops

De tijd is veranderd! Een cadeau inpakworkshop volgen hoeft niet perse meer op locatie met elkaar. Het is ook mogelijk om deze online te volgen, fijn vanuit je vertrouwde omgeving, in je eigen tempo alleen of met meerdere personen.

Ik leer jullie alle inpaktechnieken online en de filmpjes kun je na aankoop keer op keer bekijken.

Cadeau Pakje in heeft daarom 3 inpakfilmjes van workshops opgenomen. In elk filmpje worden er elke keer 4 items behandeld. Je kunt zelf kiezen welke je wil volgen. Of misschien wel allemaal.