Sinterklaas schoenverpakking cadeau tip

Sinterklaas schoenverpakking cadeau tip

Schoenverpakking cadeau tip

Nu Sinterklaas weer in het land is mogen de kinderen hun schoentje zetten. Tijdens de intocht heeft Sinterklaas zelf aangegeven dat ze deze avond hun schoentje mogen zetten. Dat betekent dus dat je vooraf moet zorgen dat je iets in huis hebt, of alsnog snel iets regelt voor in de schoen. Na deze avond is het aan alle mama’s en papa’s vrij om te doen en laten hoe het schoentje zetten geregeld wordt. Vanaf wanneer mag het schoentje worden gezet, wat er in het schoentje gaat en hoe vaak het schoentje mag worden gezet. En niet onbelangrijk wat gaat er in het schoentje.

Kinderen zijn vaak onder de indruk van een mooi ingepakt cadeautje. Hierbij heb ik dus een leuke inpak tip die je makkelijk zelf kunt maken en niet duur hoeft te zijn. Je kunt het zelf vullen met snoep of een cadeautje.

 Uitleg:

  1. Je kunt hiervoor een toiletrolletje of een halve keukenrol gebruiken (doorgeknipt)

2. Vouw de onderkant plat op elkaar en zet vast met plakband. De bovenkant vouw je dicht als een pillow box.

3. Je pakt cadeaupapier en vouwt het om het gevouwen rolletje. Vouw de onderkant dicht.

4. Het papier aan de bovenkant moet niet teveel zijn, maar moet zo passen als je het dichtvouwt het elkaar net in het midden overlapt.

5. Uiteindelijk draai je er een mooi lint om naar eigen inzicht,  eventueel kun je nog een ander materiaalsoort gebruiken om tussen de strik te leggen.

5. Zie het hier het resutlaat.

6. Zie hieronder een aantal diverse voorbeelden