Trends & Trade Christmas Sparkle: workshop Giftwrapping

Trends & Trade Christmas Sparkle: workshop Giftwrapping

 

Inkopen & Gift Wrapping

Een eigen webwinkel hebben is hard werken ?‍? Je hebt namelijk zoveel taken, zoals inkopen, administratie, fotograferen, foto’s bewerken, teksten schrijven, beurzen bezoeken, kadootjes inpakken, pakketjes versturen, reclame maken, social media bijhouden en dan ook nog een blog schrijven. Elke dag is anders, je weet niet wat de dag brengt. En hard werken is het inderdaad maar doordat het zo ontzettend leuk is voelt het helemaal niet als hard werken. Het is gewoon het liefste wat ik doe!

Afgelopen maandag was het weer tijd voor een ritje naar Trends & Trade, een groot inkoopcentrum in Venlo. Samen met Nicole, (mijn vriendin die een hele goede kijk heeft op styling van huizen) dompelden we ons onder in de allerlaatste trends op het gebied van interieur. Iedere keer opnieuw kijken we onze ogen uit en moeten we keuzes maken uit duizenden artikelen. En dat is best moeilijk soms ?. Gelukkig slagen we iedere keer weer en hebben we de karren en de auto weer gevuld met de allerleukste artikelen die we HipHuis waardig genoeg vinden.

En deze maandag hebben we ook een leuke workshop Gift Wrapping gevolgd, bij Saskia Leemans een echte inpakspecialiste. We leerde de fijne kneepjes om de HipHuis kadootjes nog mooier te kunnen verpakken en zo nog meer blije klanten te mogen verwelkomen. Het was inspirerend en hebben weer hoop geleerd. Nu dus toe gaan passen in de praktijk!

En wist je dat inpakken helemaal gratis is bij HipHuis? Je kunt gewoon als je gaat afrekenen aangeven welke artikelen je graag ingepakt wilt hebben en dan maak ik er een mooi kadootje van, ik ben nu tenslotte een echte expert