Vacature Cadeau Inpakmedewerkers december 2018

Vacature Cadeau Inpakmedewerkers december 2018

Cadeau inpakmedewerkers gezocht

Op 15, 16, en 22 december ben ik op zoek naar 2 cadeau inpakmedewerkers die ons team kunnen komen versterken voor een inpakservice in een groot winkelcentrum.

Locatie:

De opdracht zal in het zuiden van het land plaatsvinden, het zou daarom fijn zijn als je uit Noord-Brabant of Limburg komt. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we altijd afstemmen wat mogelijk is.

Contactgegevens:

Heb jij het inpakken in de vingers en ben je hele dag beschikbaar op genoemde data? Neem dan snel contact op met saskia@cadeaupakjein.nl/M: 06-23890653.

Inpaktraining:

Voor deze opdracht krijg je een cadeau inpaktraining aangeboden. Deze training zal plaatsvinden op mijn eigen workshop locatie te Waalre.

De vergoeding:

Uurtarief bedraagt EUR 11,50
Reiskostenvergoeding in nader overleg

 

 Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›