Workshop DIY Feesttafels met cadeaupapier

Workshop DIY Feesttafels met cadeaupapier

We gaan iets heel tofs organiseren voor jullie!

 

Samen met collectivwarehouse organiseren we in november workshops met als thema ‘Wat kan er meer met cadeaupapier’. Daarin laten we je zien en ervaren dat je met mooi cadeaupapier veel meer kunt dan alleen het inpakken van een cadeautje!

 

MAXIMAAL RESULTAAT MET MINIMALE MIDDELEN

Tijdens deze workshops maak je van ons mooi gedecoreerde cadeaupapier onder meer tafellopers, placemats, confetti, servethouders, menukaartjes en naamkaartjes. Alles in één stijl!

We leren je hoe je met minimale middelen voor ieder feestelijk moment een verrassende feesttafel kan maken. Of het nu voor een verjaardag is, of een bruiloft of voor een feestdag. Jij maakt er na deze workshop in een handomdraai een feest van.

TRENDLEZING CADEAUVERPAKKINGEN DESIGN

Bovendien geven we bij aanvang van deze workshops een inspirerende trendpresentatie. Daarin praten we je bij over de trends op het gebied van design van cadeauverpakkingen.

Workshop DIY Feesttafels | CollectivWarehouse

WIE, WAT, WAAR, WANNEER

De workshops vinden plaats op onderstaande data bij Plan-B in Eindhoven.

Woensdag 7 november – 19.00 tot 21.30 uur
Vrijdag 16 november – 15.00 tot 17.30 uur

De kosten voor deze workshops bedragen € 49,50 incl. btw. Daarvoor krijg je een 2,5 uur durende workshop en een mooi pakket luxe cadeauverpakkingen twv. € 25,00. We zorgen ook voor drinken en versnaperingen tijdens de workshop.

HEB JE INTERESSE IN DEELNAME?

Voor deze workshops is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wees er snel bij!

Mail ons om jezelf aan te melden. Stuur een e-mail met je naam, bedrijfsnaam, het aantal deelnemers en de gewenste datum naar saskia@cadeaupakjein.nl of suzanne@collectivwarehouse.com

Graag tot dan!
Groetjes Saskia & Suzanne