Workshops & Trainingen

Logo-Cadeau-Pakje-In-Symbool

Verschijnt er ook een lach op jouw gezicht als je een prachtig ingepakt cadeau ontvangt? Cadeau Pakje In leert je inpakken als een pro! Tijdens onze trainingen leer je hoe je strak en efficiënt verpakt en hoe je lastigere (ronde) vormen mooi inpakt. Ook ga je aan de slag met het maken van speciale decoraties van lint.

 

Kortom; je leert de kunst van het inpakken voor iedere feestelijke gelegenheid! Onze workshops en cadeau-inpaktrainingen zijn geschikt voor iedereen, of je nu wel of geen inpakervaring hebt. De workshops ‘Mooi Verpakt 1’ en ‘Mooi Verpakt 2’ kun je na elkaar op één dag volgen.

Cadeau inpakworkshops en trainingen

Bedrijven & detailhandel

Verras je klanten met een feestelijk en professioneel ingepakt cadeau. Tijdens onze inpakworkshops leer je de kneepjes van het inpakvak. Winkelmedewerkers kunnen na afloop van de inpaktraining niet alleen professioneel en mooi inpakken, maar ook snel en efficiënt.

Ook privé inpakworkshops kunnen worden georganiseerd in overleg. 

Particulieren & Verenigingen

Zoek je een gezellig, creatief en leerzaam uitje met vriendinnen of collega’s? Of wil je leren hoe je snel en feestelijk cadeaus inpakt voor verjaardagen of de feestmaand? Volg een inpakworkshop van Cadeau Pakje In!

Scholen

Cadeau Pakje In helpt leerlingen zich voor te bereiden op hun examen, stage of baan in de detailhandel. Tijdens onze workshops leren ze professioneel en efficiënt inpakken, zodat ze zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

Exclusieve inpakcursus

Nieuw is onze exclusieve ééndaagse inpakcursus! Je leert in 5 uur tijd echt professioneel inpakken en werkt met de meest luxe materialen en papiersoorten. Na afloop heb je alle vertrouwen in je eigen inpakkunsten, zodat je de geleerde technieken goed over kunt brengen aan je personeel of collega’s. Deze inpakcursus wordt gehouden vanaf 6 personen.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›